Menuplan

Menuplan

Helenes Minde's beboere har valgt en lille gruppe af beboere, der hver måned sammen med kokken sammensætter månedens måltider, som køkkenet så vidt det er muligt prøver at overholde. Det er vigtigt for Helenes Minde, at beboerne selv har indflydelse på egen hverdag og her er måltiderne en vigtig del.

Indenfor det sidste års tid har Helenes Minde været inde i en forandringsproces, hvor der har været lagt vægt på ikke fedende og rigtig sund mad.  Og nu har vi en periode, hvor beboerne har stemt for at have en mere afvekslende og spændende mad periode. F.eks. afprøver vi, også efter ønske fra beboerne, at servere friskbagt morgenbrød 5 ud af ugens 7 dage, herunder et hyggeligt søndags morgenmåltid.

Er vejret godt om sommeren, så hænder det, at menuen bliver lavet om, så der kan blive grillet ude i haven, hvilket beboerne sætter stor pris på.

Vi har også fast en lille beboergruppe, der sammen med personale selv laver aftensmad hver tirsdag. De vælger selv dagens menu og klarer også indkøbene til maden.